SM-sarja, tiältä tullaan
26.5.2017 15:26 Uutiset / Say Cheese

Kohupaljastuksia paikallismediassa - Ei pöllömpää otsikointia!


SM-sarjaan paluu kaudelle 2017-2018 tarkoittaa Say Cheesen osalta paitsi järisyttävää rehkimistä myös leppoisampia hommia esimerkiksi lehtijuttujen muodossa. Päävalmentaja ja superhyökkääjä Maiju Virta kertoi Matti ja Liisa -paikallislehden lukijoille (24.5.), että LL-89 Say Cheese lähtee SM-sarjaan menestymään. TIETYSTI. Tunnollisimmat (lue: laiskimmat ja huonomuistisimmat) Say Cheesen pelaajat nappasivat valkku-Virran lehtihaaston motivaattoriksi jääkaapin kylkeen.

Samassa lehtijutussa saatiin lisäinfoa joukkiomme kokoonpanosta. Runkopelaajien lisäksi Say Cheese saa neljä vahvistusta Etelä-Suomen pelikentiltä. Heistä sitten lisää myöhemmin. Kovia ovat.

Vaikka kesä on tunnetusti ihanaa mässäilyn ja elbailun aikaa, ei Say Cheesen porukka todellakaan pääse kesäkilojen makuun. Treenit on aloitettu kovalla sykkeellä. Vaikka Lapinlahden jäähallissa on jo lämpöisää tähän aikaan vuodesta, rullakiekkotreeneillä pelituntuma pysyy tehokkaasti yllä.

SM-sarja alkaa 23. syyskuuta ja runkosarja pelataan nelinkertaisena, Joukkueita on yhteensä kahdeksan. Lapinlahden lisäksi SM-tason ringetteä pelataan tulevalla kaudella Raisiossa, Nokialla, Espoossa, Tuusulassa, Lahdessa, Luvialla ja Naantalissa.

   
Lisää uutisia
Ringette
«  Toukokuu   »